Vavian
 
Magazin VavianPharma
 

Prepararea si servirea hranei

Progresul de la bebelus la copil este o perioada distractiva si interesanta pentru dumneavoastra si copilul dumneavoastra.

Daca se hraneste adecvat, copilul are energia necesara pentru a invata si creste, il ajuta sa ramana sanatos si sa-si pastreze o greutate normala.

Pastrarea atentiei si interesul copiilor pentru mancare pe parcursul meselor poate fi o experienta provocatoare, intrebandu-va daca micutul dumneavoastra are o dieta echilibrata care contine toate vitaminele si substantele nutritive de care are nevoie.

Philips AVENT va intelege ingrijorarea, prin urmare in stransa colaborare cu psihologul si nutritionistul Dr. Harris, au dezvoltat o intreaga serie de castroane, cani si tacamuri cu personaje distractive si educationale care spun povesti, concepute pentru a starni interesul micutilor dumneavoastra in timpul meselor.

Condus de eroul nostru, iepurasul, copilul dumneavoastra va invata impreuna cu el si prietenii lui sa se hraneasca creand povesti. De asemenea, iepurasul si prietenii sai ii explica originea alimentelor pentru ca micutul dumneavoastra sa-si stabileasca obiceiuri alimentare sanatoase pentru tot parcursul vietii.


 
 
Avent Multi Gyn Multi Mam Quies Philips Sonicare Philips Visapure
 
Adresa: Bulevardul Basarabia nr. 256, Corp 10, Incinta Faur, East Business Center, Sector 3,
030352, Bucuresti, Romania
 
Telefoane depozit:
031 030 4763
031 030 4764
031 030 4765

  Website: www.vavianpharma.ro

E-mail: office@vavianpharma.ro
Fax: 031 030 4766   Parteneri Vavian Pharma

Localizare Vavian Pharma

homepage_banner