Vavian
 
Magazin VavianPharma
 

Gama pentru alaptare

Laptele matern este alimentul ideal pentru nou-nascuti si sugari, recomandat de medicii pediatri pana la 1 an, suplimentat cu hrana solida de la 6 luni. Confera protectie impotriva infectiilor si are o influenta benefica asupra sanatatii si dezvoltarii ulterioare a bebelusului, ca si asupra sanatatii mamei. Pe langa importanta factorilor nutritionali si imuni, alaptarea inseamna si crearea unei legaturi emotionale unice intre mama si copil, prin contactul fizic pe care il implica.

Mamele active din ziua de azi sunt nevoite sa combine alaptarea cu alte responsabilitati zilnice. De asemenea, ceilalti membri ai familiei pot fi implicati in hranirea bebelusului cu lapte matern colectat in biberon, chiar si atunci cand mama nu poate fi langa el pentru a-l alapta. Din acest motiv AVENT a inventat ISIS.

Important: Nasterea primului copil este cea mai importanta schimbare din viata ta. In primele saptamani vei avea o stare emotionala ce poate fi amplificata de membrii familiei sau de prieteni, desi bine intentionati, te coplesesc si chiar te deruteaza cu o multime de sfaturi.

Intareste-ti increderea in tine insati si cere ajutorul moasei, al asistentei de familie, al consultantului in alaptare.


 
 
Avent Multi Gyn Multi Mam Quies Philips Sonicare Philips Visapure
 
Adresa: Bulevardul Basarabia nr. 256, Corp 10, Incinta Faur, East Business Center, Sector 3,
030352, Bucuresti, Romania
 
Telefoane depozit:
031 030 4763
031 030 4764
031 030 4765

  Website: www.vavianpharma.ro

E-mail: office@vavianpharma.ro
Fax: 031 030 4766   Parteneri Vavian Pharma

Localizare Vavian Pharma

homepage_banner