Vavian
 
Magazin VavianPharma
 

Despre Celia

Celia® este un brand international dedicat exclusiv alimentatiei sugarilor, creat in anul 1927 in nord-estul Frantei, prezent astazi in peste 50 de tari.

Brandul apartine diviziei Lactalis Nutrition din cadrul grupului Lactalis, companie franceza specializata in productia si comercializarea produselor lactate cu operatiuni in peste 148 de tari si 52.000 de angajati. Lactalis este astazi nr 1 mondial in industria lactatelor, cu marci internationale de prestigiu, printre care cele mai cunoscute sunt: President, Bridel, Societe, Galbani, Parmalat, etc. 

Echipa dedicata nutritiei sugarilor din cadrul diviziei Lactalis Nutrition numara azi peste 500 de angajati in Franta si 150 in restul lumii, activ implicati in dezvoltarea si optimizarea portofoliului de produse nutritionale. Toate produsele Celia sunt dezvoltate si produse exclusiv in Franta, in colaborare cu experti francezi in pediatrie si nutritie infantila.

 

Povestea brandului Celia incepe in Franta secolului trecut, intr-o familie de fermieri. Sotia fermierului se numea Alice, iar noile produse au primit numele ei, Celia reprezentand o anagrama a numelui Alice.

Celia este si un prenume de fata, care vine din latina si inseamna « rai » .
Ce nume s-ar potrivi mai bine momentelor speciale pe care le petrece mama cu bebelusul ei cand il hraneste? Alegerea numelui a venit astfel firesc si s-a potrivit perfect noilor produse create, care isi propuneau sa aduca liniste si multumire si acelor mame care nu isi pot alapta copilul, lasandu-le sa se bucure de frumusetea momentelor speciale in doi.

 

Celia iubeste simplitatea si isi doreste ca fiecare mama sa se poata bucura de ”placerea simpla de a-si hrani copilul”.

 

Fiecare masa a copilului tau este un moment special, ce nu trebuie intrerupt sau deranjat. Este momentul vostru impreuna. Pentru ca tu sa fii linistita si fericita, ai nevoie sa stii ca bebelusul tau primeste tot ce este mai bun, ca ii oferi tot ce are nevoie, chiar si atunci cand, din diferite motive, nu poti sa il alaptezi.

 

Celia vine in intampinarea nevoii tale de siguranta prin:

  1. produse dezvoltate in colaborare cu experti in pediatrie, cercetatori si nutritionisti francezi;
  2. planuri de control al calitatii validate de Institutul Pasteur din Lille, singurele produse din Romania care se bucura de acest plus de siguranta si control al calitatii.
  3. „cea mai buna expertiza in lapte” oferita de grupul Lactalis si centrele lui de cercetare.

 

 
 
Avent Multi Gyn Multi Mam Quies Philips Sonicare Philips Visapure
 
Adresa: Bulevardul Basarabia nr. 256, Corp 10, Incinta Faur, East Business Center, Sector 3,
030352, Bucuresti, Romania
 
Telefoane depozit:
031 030 4763
031 030 4764
031 030 4765

  Website: www.vavianpharma.ro

E-mail: office@vavianpharma.ro
Fax: 031 030 4766   Parteneri Vavian Pharma

Localizare Vavian Pharma

homepage_banner